Miért vannak minden házban ferdén a sarkoknál csempék illetve járólapok?
viccet félretéve:
a) megvárod a jó szakembert, és ki is tudod fizetni
b) nem tudod, ezért hívsz olyat aki ráér, vagy olcsóbb => nem lesz jó az elvégzett munka
és régebben még ment a kalákában építkezés, amikor mindenki magának csinálta, segítséggel
Hol volt régen annyi korszerű célszerzám,mint manapság.
Hol volt annyi korszerű épitési anyag,sehol.Vtted ami épp adott volt.Még az újonnan megvett anyagok silányak voltak .
A csempéket,járólapokat válogatni kellett,mert akár 3 méret is volt egy dobozban.Régen nem volt aljzat kiegyenlítő,ami önmagában is viz szintes területet ad .
Ezek az anyagok nem olcsók,és nagyon oda kell figyelni a mesternek a jó munkára,mert a megrendelő csak 1 x veszi meg az anyagot.
Nagyon jól látod kedves kérdező és teljesen igazad van! És az #1 válaszolónak is igaza van. Én is sokat veszekedtem a mesterekkel, mire rá tudtam szorítani őket a pontos munkára. Főleg a kőművessel volt sok összetűzésem. A markát bezzeg azonnal tarja, amint egy részfolyamatot érzése szerint befejezett.
Nálam is hátrafelé mutogatott volna, hogy majd a festő, meg majd a burkoló megoldja. Én meg addig nem fizettem ki, míg volt 3 centi a falban. Elmagyaráztam neki, hogy az ő trehánysága miatt nem a burkoló fog majd burkoláskor ragasztóval korrigálni 3 centit! Ha nem figyelek oda, simán lelépett volna úgy, hogy harmadosztályú munkát végzett első osztályú munkáért kifizetett díjazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!