Van olyan gép ami a téglafalba tud vágni 4 cm mélyre?
Téglába simán elég a barkács kategóriás. Igazából fontosabb, hogy legyen mellé egy ipari porszívód.
Lidlben pont most lesz horonyvágó
Valami kaksi porszívó amit nem sajnálsz és nem engedi át még a port az nagyon fontos, mert úgy fog porzani, hogy nem látsz el egy centire se majd. Valaki tartsa a porszívót a gép mellett. De még így is le kell takarni a bútorokat, szőnyeget kivinni stb.
Én mikor a két szobát egybenyitottam és kivágtam egy 2 méteres darabot a falból ott is így csináltuk és brutálisan nagy port csinál.
A kaksi porszívó (meg az új háztartási is) 10 méter vágás után szétmegy. Elolvad, leég, jobb esetben hővédelemmel megáll.
20-30 között lehet venni R2D2 kinézetű ipari porszívókat(nedves-száraz). Az a háztartást is kiszolgálja, de nem kakil be a beton, tégla, glettportól sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!