Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Sokan miért hiszik magukat...

Sokan miért hiszik magukat veterán építésznek miután lefestettek egy szobát otthon?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Ezt én is szeretném tudni...

Egy veterán építész :-)

2017. febr. 1. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Mi van?
2017. febr. 1. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Fejtsd ki egy kicsit bővebben.

Hátha ên is közéjük tartozom.

Egy másik veterán.

2017. febr. 1. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Na erre kíváncsi leszek. Csak nem egy kókler festő bosszankodik, hogy a gonosz lakosság maga festi ki a szobáit?
2017. febr. 1. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Mi is magunk festettük a lakást, és ez csupán annyit jelent, hogy nem tudtuk kifizetni azt az összeget, amit a festő kért. A fizetésünk sajnos annyi, amennyi, nincs gumiból. Amit lehet, magunk csinálunk.

De sok csalódásunk is volt már a mesterekkel. Az ár még a kisebb baj lett volna, amit kértek, hanem a munka, amit átadtak, és amit saját magunknak kellett újracsinálni, az már felháborítóbb.

2017. febr. 1. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Talán a veterán építészek is ludasak a dologban, amikor azt bizonygatják az ügyfélnek, hogy a 85 fok még derékszög.
2017. febr. 1. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Csak nem egy kókler "mester" a kérdező?

Én nem csak kifestettem, szinte mindent magam csináltam.

Ez a kókler mesternek annyival szarabb a helyzete nálam, hogy nem tud könnyen átverni.

Precíz mestert megfizettem, elégedett is voltam az elvégzett munkájával.

2017. febr. 1. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

A szobát nem lefestjük, hanem kifestjük!

Lefesteni hibajavító korrektorral szoktunk valamit, amit elrontottunk.

2017. febr. 1. 23:56
 9/9 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Nekem a kedvencem az, hogy még a fogalmakkal is bajban vannak és az építész szakmát simán összekeverik a szakmunkákkal.

Én például 5 éves építészmérnöki egyetemi képzés után megkaptam hogy "Építész vagy? Magyarul kőműves?"

2017. febr. 11. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!