Sokan miért hiszik magukat veterán építésznek miután lefestettek egy szobát otthon?
Ezt én is szeretném tudni...
Egy veterán építész :-)
Fejtsd ki egy kicsit bővebben.
Hátha ên is közéjük tartozom.
Egy másik veterán.
Mi is magunk festettük a lakást, és ez csupán annyit jelent, hogy nem tudtuk kifizetni azt az összeget, amit a festő kért. A fizetésünk sajnos annyi, amennyi, nincs gumiból. Amit lehet, magunk csinálunk.
De sok csalódásunk is volt már a mesterekkel. Az ár még a kisebb baj lett volna, amit kértek, hanem a munka, amit átadtak, és amit saját magunknak kellett újracsinálni, az már felháborítóbb.
Csak nem egy kókler "mester" a kérdező?
Én nem csak kifestettem, szinte mindent magam csináltam.
Ez a kókler mesternek annyival szarabb a helyzete nálam, hogy nem tud könnyen átverni.
Precíz mestert megfizettem, elégedett is voltam az elvégzett munkájával.
A szobát nem lefestjük, hanem kifestjük!
Lefesteni hibajavító korrektorral szoktunk valamit, amit elrontottunk.
Nekem a kedvencem az, hogy még a fogalmakkal is bajban vannak és az építész szakmát simán összekeverik a szakmunkákkal.
Én például 5 éves építészmérnöki egyetemi képzés után megkaptam hogy "Építész vagy? Magyarul kőműves?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!