Tanács kellene aki ért valaki ezek hez a dolgogkhoz?
Figyelt kérdés
Egy Villanybojler szeretnék be állitani központi fütésnek, és nem tudom mekkora bolert vegyek ahhoz, hogy el birja 2 közepes méretü szobát egy kissebb méretü konyhát és egy fürdőszobát ami régi épitésü vályogház. de ezt meg szeretném tetézni egy "úgynevezett" napelemmel, és nem tudom mennyi is elem kellene hogy gond nélkül el birja?2017. jan. 8. 09:38
1/6 anonim válasza:
" Villanybojler szeretnék be állitani központi fütésnek,"
Ez komoly ? Akkor nézz körül a MÁV-nál talán van leselejtezett tartálykocsi amit át lehetne alakítani.
2/6 anonim válasza:
Ez az egész egy hülyeség. A vízmelegítő bojler nem jó fűtéshez.
Ha mindenáron az a terv, hogy majd termelsz áramot a tetőn és azzal akarsz fűteni, akkor inverteres klímát építs be!
3/6 A kérdező kommentje:
az renben van hogy inverteres klímát vegyek, de én úgy szeretném meg óldani, hogy egy helyen legyen, de a klima meg szot kell szórni, ez nem éri meg.
2017. jan. 8. 12:57
4/6 anonim válasza:
Kevès hozzá a bojler. A jelenlegi kazán teljesìtmènyhez kellene mèretezni a fűtőbetètet.
Elöbb keress fűtőbetètet, azt beszerkeszted egy kb 2 collos csőbe, vìz be ès ki vezetèsi csonkot ès egy bojler hőfokszabályzóját. Ismerösöm ìgy csinálta ès ez megy neki ha nincs otthon, amùgy meg vegyes kazán
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de napelemet nem birná el? Hogy gazdaságosabb lenne talán?
2017. jan. 8. 16:29
6/6 anonim válasza:
számold ki a napelem költségét. És számold rá, hogy télen rövidebb a nappal és valószínűleg a teljes teljesítményét sem fogja leadni, így nagyobb kell a szükségesnél.megérni csak oda-vissza villanyórával éri meg, de ez jó néhány millába kerül.De sztem 3kW fűtőbetéttel biztosan számolhatsz, vagy lehet, hogy többel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!