Ilyen purhab szóró gépet lehet bérelni valahol?
Ilyen gépet, mint a videóban lehet valahol bérelni pár napra? Nem tűnik nagy cuccnak a használata, szerintem meg tudnánk magunknak is csinálni a szigetelést vele, ha bérelhetnénk egy gépet és vehetnénk hozzá anyagot. Értelem szerűen, hogy olcsóbb legyen, a 4-5e forintos négyzetméterár amennyiért cégek vállalják kicsit irreális.
https://www.youtube.com/watch?v=k_2E0sb0VN4&t=44s&list=WL&in..
"De ekkora mennyisègű purhab beszerzèsèt is megkèrdőjelezem. Pláne kisebb mennyisègben."
Ezt nem igazán értem. Mit akartál ezzel mondani?
A kivitelezők valszínűleg nagy tételben vásárolják, mert úgy az olcsó. Tehet sok raklap vagy sok hordó (30-50-100). Neked ennél jóval kevesebb kell, és kérdés, hogy bontanak e meg számodra mondjuk egy raklapot vagy köteget vagy nem tudom mit.
Viszont háztartási szinten nem hinném, hogy kapnál.
Ennek előbb nézz utána. Ha találsz, akkor ott talán gépet is lehet bérelni.
Már utánanéztem, egy pár napos tréninget biztosít a forgalmazó a gépekhez.
Az, hogy mit tudnék bekapcsolni és mit nem más tészta. Amúgy mivel az usa-ban lehet bérelni ilyen gépeket, erősen kétlem, hogy komoly problémát okozott volna a bekapcsolása. Mondjuk már mindegy, mert megoldottuk a szigetelést.
Mint mondtam a forgalmazó biztosít 2 napos oktatást az új partnereinek, úgyhogy nem én hiszek bármit is. És már bocsánat a feltételezésért, de ha másnak elég a 2 nap akkor nekem is elég lett volna. Nem kell azért elájulni ettől, nem atomfizika azért a dolog...
Mindettől függetlenül mint már említettem, megoldottuk másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!