Jokennyo05 kérdése:
Mia reális ár egy füdőszoba vízszerelésénél kiállásonkén? Természetesen szerelvényezéssel egybevéve.
Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 05:27
1/5 anonim válasza:
Ki csinálja, hol csinálja. Mert Józsibá falun olcsóbban dolgozik mint a vállalkozó Józsi Pesten. Mennyi anyag kell, milyen minőségű. Van meg valami? Mi dent venni kell? De am pár százezer.
2/5 A kérdező kommentje:
Emeleti,2db apartman. 2db fürdő lenne, rézcsővel Balaton part.Fürdőbe wc,mosdó,sarokkád, külön helységben 2 db villanybojler mosógép leállás,külön konyha.
2016. dec. 28. 06:59
3/5 anonim válasza:
#1-es, azert ne tulozzunk, kiallasonkent kicsit sok a par szazezer.
Nakunk egy 60nm-es uj lakast 400E korul csinalt a szerelo, radiatoros futes+viz+csatorna. Persze nettoban.
4/5 anonim válasza:
Én sosem vállalom egyben.Először megállapodok a munkadíjban ami mindent tartalmaz.Ez után jöhet csak a beépítése a szerelvényeknek,amit a tulajjal megbeszélve veszek.Ezt azért így csinálom,mert volt egy esetem,mikor a szerelvényezés közben változtattak.Egy karos csaptelep helyett termosztátost kértek.A cirkóból is luxust,telefonost.Radiátorok és szelepeik s a jobbik fajta stb.Utána meg csak a kezdés előtti,megalkudott összeget akarták fizetni.Persze számlát én nem tudok adni,így nem is perelhettem volna.Ez az ár a maszek ár fele volt,garival,de csak a munkára,az alkatrészekre a vétel helyén.2 hétig jártam a nyakukra,fenyegetőzve,szép szóval.A mikor elkalapáltam még ő akart feljelenteni,de nem hatott meg és elvettem tőle a maradék pénzem ráhatással.Azt csak a helyszíni felmérés után,és a beépítendő anyag után lehet megmondani.Az összeget saccolni csak privátban.
5/5 Fricu1 válasza:
A balatoni helyszín nem épp árcsökkentő..
Kérj több árajánlatot, egyedül az segít.
Amit abból leszűrsz, az az igaz.
Kérj az ajánlattevőtől referenciát is. Ha nem vagy otthon az építésekben, feketét ne vállalj be, mert a végén ráfizetsz, szinte tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!