Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Makita, Bosch, DeWalt?

Makita, Bosch, DeWalt?

Figyelt kérdés

Testvéremnek szeretnék vásárolni burkoláshoz lézert.

3 közül melyik lehet a legjobb , vagy mi alapján tudnék választani?

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 8. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Nem értek a lézerekhez, de a márkák közül egyértelműen a Bosch a legjobb. De hogy itt jobb-e tudásban mint a másik kettő, azt sajnos nem tudom.
2016. dec. 8. 23:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 9. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Még mindig ezen rugózol? Azt hittem már túl vagy rajta.

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__8214264-m..

2016. dec. 9. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerintem keversz valakivel . Láttam azt a kêrdést is ,de sokra nem mentem vele.

Mondjuk ha már itt vagy akár a kérdêsre is felelhetnêl.

Vagy csak kötekedni szeretnél.

2016. dec. 9. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést kell kérjek. A makita és a bosch kb egy kategória, talán a műszer a makitánál jobbnak tűnik (iparibb, robusztusabb, cseppálló), Viszont a bosch-hoz adnak egy állványt. A dewalt semmivel sem tud többet mint mint a másik kettő , viszont drágább. Én a dewaltot kihagynám. Ha a tesónak van műszerállványa, én a makitát venném. Ha nem tudsz dönteni, akkor marad a pénzfeldobás. Mellé nem nyúlsz, mert minden iparos örülne egy ilyen ajándéknak állvánnyal, és anélkül is.
2016. dec. 9. 19:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. dec. 9. 21:36
 7/8 anonim válasza:
Én biztosan a Dewaltot venném, minőségben messze felülmúlja a másik kettőt. Tudom ,mert én is Dewalt szerszámokkal dolgozom.
2016. dec. 24. 18:26
 8/8 anonim válasza:
A makita kizárva, a bosch az állvány miatt kiváló választás lehet vagy lehetett, viszont sok szerszám kipróbálása után én a DeWalt mellé tettem X-et, tehát DeWalt
2017. jan. 28. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!