Kuimester kérdése:
Tavasszal tetőt cserélek a garázson.2 autó fér be és jelenleg egy oszlop választja szét a két beállót. Ezt az oszlopot ki szeretném iktatni, így kapnék egy 550cm-es beállót. Áthidalónak használhatok E jelű gerendát ilyen célra? Vagy mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Új fa szerkezetet fog kapni, rá trapézlemezt. A fal salakblokkból készült. A garázs alapterülete 600x550cm2016. dec. 1. 13:21
1/3 anonim válasza:
inkább i gerendát min. 200 mm est vagy ragasztott fa tartót min az is 200 mm. de ha uj szerkezet lessz akkor fügesztőket kel beépiteni és akkor nem kell plussz gerenda.
2/3 anonim válasza:
Nekem a 635 cm-t 20 éve egy 250-es akácgerenda tartja.
3/3 anonim válasza:
Nekem a régi háznál 250-es nyárfa gerenda volt fenn. Szerintem legalább 50 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!