Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Horonymarás, de hogy?

GáborTNK kérdése:

Horonymarás, de hogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnék egy horonymarót vásárolni, főképp villanyszerelési munkákhoz. Eddig olcsóbbakat használtam, de kb annyit is érnek...! Ki milyet ajánl? Van egy merész ötletem is erre. Mégpedig az, hogy nagyfelxre gyártok egy butkolatot és egy hosszabb tengelyt! A Flex amit használok az egy Makita 2200W-os flex, ami teljesítményben egész jó lenne erre a célra. Kinek mi a véleménye erről? Ha ez járható út akkor lényegesen olcsóbban kilehet jönni, mint egy nevesebb horonymaróval ami 200e-től kezdődik!

2016. nov. 19. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg annyi hornyot kell marnod, nem tudod kitermelni az árát a mai építőipari árak mellett ?

Azt a hosszabb tengelyt pontosan be kell méretezni.

Remélem értesz hozzá. Elég komoly erők hatnak egy ilyen gépre.

Ha mégsem jön össze, akkor anyaghiba miatt szétmegy a kezedben a gép.

2016. nov. 19. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
A 200e gép egy munka alatt kitermeli az árát, utána csak hozza a pénzt
2016. nov. 20. 08:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolom valami hasonlót szeretnél. [link]

ehhez nem csak burkolat kell, hanem egy mechanika is , mert különben kezdésnél rengeteg port nyom ki azonnal. Kisebb helyen ez rengeteg.

Többet érne ha vennél, és kitermelnéd az árát. Többel dolgoztam, de összehasonlításképpen a hiltié talán a legjobb.

2016. nov. 20. 08:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Kösz
2016. nov. 20. 23:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Szóval mégegyszer

Köszi a válaszokat.

Igazság szerint átmenetileg 2-3 munkához gondoltam. aztán mindenképp valami komoly gépre szeretnék beruházni. Viszont ha ennyire nem ajánljátok akkor egyértelmű a válasz. Meg kell venni a jót. NADE!!! Melyik a jó, sok jót olvastam a makitáról, ugyanakkor a boschról és a metaboról is. A másik ami ezzel összekapcsolható az a porszívó kérdés. Melyik porszívó a jó??

2016. nov. 20. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
általában a saját márkáju...Makitához...Makita stb...
2016. nov. 25. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
arra a 2-3 munkára kölcsönözhetsz is...rá érsz utánna vanni ha már biztos kell....porszivóval 300 körül van....
2016. nov. 25. 20:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi mindenkinek a válaszokat!! Makita mellett döntöttem
2016. nov. 26. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!