Egy ilyen fa lakókocsit, mennyiért építenének meg, illetve sima építészt kell rá megkérni?
Épííítééész??
Egy sima asztalos kell hozzá.
Vagy bárki, akinek van egy csöppnyi kézügyessége.
Asztalos, komolyan? Ez bennem is felmerült, de azt hittem, azért ők így komplett házakat nem csinálnak.
De köszi akkor a választ!
Ez a hölgy maga építette:
Kerekes kutat már ácsoltam és úgy gondolom hogy egy lakókocsi esetén figyelembe kell venni azt hogy bírnia kell az utazást is. Például hirtelen fékezéskor a tehetetlensége miatt komoly deformáló erőnek kell ellenállnia a faszerkezetnek.
Köszi!
Nem feltétlenül fogjuk egyébként szállítani, inkább lakhatásra használnánk a kertben.
Nahát, akkor innen fúj a szél! Ebben az esetben akármekkorát is építhetsz, lényeg, hogy a keréken mozdítható legyen, és legyen rajta vonóhorog!
A kertben pedig nem kérnek forgalmit!
Ezek qrva drágák!
De asztalos vagy INKÁBB ÁCS megcsinálja.
Miért nem veszel mobilházat? Sokkal olcsóbbak, semmilyen engedély nem kell hozzá.
Abban minden benne van, bútorozva, 1-2-3 szoba + nappalisak, közműbekötések kiépítve, 3 évszakosak az olcsóbbak, de ha ügyes vagy te is megcsinálhatod a szigetelést kívülről.
Köszönöm a válaszokat!
Megkérdeztük a polgármesteri hivatalban, és valóban nem kell semmilyen engedély a mobilházra sem, csak nem voltunk benne biztosak, mert hallottunk mindenfélét, mindenhonnan. Ennek ellenére, nekem nem tetszenek a mobilházak, ezek a faházak már annál inkább, vagy csak egyszerűen egy faház. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, köszi még egyszer a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!