Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerül a gáz bevezetés...

Mennyibe kerül a gáz bevezetése egy családi házba, ha a csonk már megvan az udvarban?

Figyelt kérdés

Addig tudom, hogy a tervezés kb. 50-80 eFt. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a:

- gáz bevezetése (anyag és munkadíj)

- radiátorok

Vannak-e más költségek? (nyomásmérés, stb.)

A lakás pici, kb. egy 30 nm-es szoba, 15 nm-es konyha és egy 8 nm-es fürdő.

Köszi!

2016. okt. 29. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
tehát nem csak a gázt kell bevezetni hanem a központi fűtést is ki kellene építeni....
2016. okt. 29. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Helyzete/gázszolgáltatója válogatja!

Nálunk(EDF-DÉGÁZ) vissza kellett vitetni a csonkot a kerítésig(földmunka, stb.), és ott kellett a nyomáscsökkentő+gázóra szekrényt elhelyezni! Csak a szolgáltató által elfogadott szerelő csinálhatta, horribilis összegért!

2016. okt. 29. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez két feladat, a gáz bevezetése a házba és itt a központi fűtés kialakítása.

A gáz bevezetése erősen függ a távolságtól.ehhez nem tudok becsülni se olyan 100e tuti lesz.

A központi fűtés esetén kell számolnod egy kazánnal 300e, egy kéménnyel ennek métere kb 10e. Radiátorokkal darabja 30e( ez a teteje de becsléshez jó) ha falon kívül viszed rézcsővel akkor métere kb. 1500 ft. és a munkadíjjal ami egy pici ház esetén is simán 100-nél kezdődik.

Én amikor csináltuk bementem a gázszolgáltató műszaki osztályára, és ott kérdeztem meg, hogy tudnak e ajánlani szakembert aki vállal ilyen munkát. És persze tudtak( saját magukat) úgyhogy a papírmunka simán ment

2016. okt. 29. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. okt. 30. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!