Miből van a dryvit üvegháló?
Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 07:01
2/4 anonim válasza:
Be van vonva az üvegszálakból szőtt háló műanyaggal, ettől lúgálló lesz, és ellenáll a cementes anyagoknak.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Érdekes. Azért firtatom ennyire, mert kerti sütő samottozásához gondoltam azt, hogy üveghálóra viszem fel az első rétegeket, így száradáskor kevésbé fog megrepedezni.
És egyetértek, mert én is azt tapasztaltam, amit a második hozzászóló írt: gázlángba tartva egy darab hálót, egy része füstölve kiégett, a másik része meg ott maradt és állta a lángot (igaz, olyan gyenge lett, hogy utána kézzel el lehetett morzsolni). De miért áll két komponensből? Az üveg önmagában is ellenáll savaknak, lúgoknak.
Végül beépítettem a samottba, lesz, ami lesz. A repedezés ellen mindenesetre bevált.
2016. okt. 23. 10:45
4/4 anonim válasza:
én égettem már kisebb darabokat, de nem akart megsemmisülni.
Több fajta is lehet, ha neked szétporladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!