Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hol tudok venni beltéri...

Hol tudok venni beltéri falhoz élvédőt?

Figyelt kérdés

Folyosó falára kellene több helyre ahol két fal találkozik, azaz az élre függőlegesen.

Próbáltam keresni, de csak ezeket a hagyományos pipaléceket (amit lambériához használnak), meg nikacell díszléceket találtam.

Nincs kimondott ilyen termék fából vagy műanyagból?

2016. okt. 7. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. okt. 7. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi ezt láttam. Sajnos ez nem kimondottan arra való amire nekem kell. Vékony és a felrögzítése se lenne esztétikus.
2016. okt. 8. 06:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Van olyan ami erős műanyag derékszög a sarkon majd utána 10cm üvegháló mindkét oldalon, ezt belekell glettelni a falba, utána lefesteni, nagyon erős, nagyon jó, nem is látható. Én ezt használom. Ha csak rá akarsz ragasztani egy derékszögüt a sarokra akkor menj be akár egy obiba és megmutatják milyenek vannak.
2016. okt. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!