Mennyibe kerülhet a villany kikötése majd új bekötése házbontásnál?
Üdvözlet. Adottak a következőek: vásároltam egy régi típusú családi házat van benne 3 fázis, nappali és éjszakain (16+16+20A). Namármost én ezt a házat el akarom bontatni, és nem valószínű hogy 1 éven belül új is lesz rajta (így az ideiglenes oszlop,mérőhely stb. kilőve). Megelőzve a visszakérdezést, azért lesz elbontva mert telekként sokkal többet ér az egész, mintha egy romos, nem felújítható (megsüllyedt, repedt, omladozott) ház állna rajta, és a későbbiekben talán még eladva is lehet.
Tehát ha kikötik nekem, akkor a későbbiekben teljesen nulláról kell intézni a bekötést, vagy ugyanazt az áramot nekem ingyen és bérmentve visszakötik (természetesen a mérőhelyet, szerelést fizetni kell mindenhogy). Ez utóbbit csak ismerősöktől hallottam.
Jól írja az első.
Azt is, hogy a szolgáltatót kérdezd, meg azt is, hogy valószínűleg nem éri meg kiköttetni.
Egy ismerősöm vett lakatlan házat (kis falu központjában), ahonnan ki volt kötve, aztán kiderült, hogy már csak földkábelen lehet bevinni újabban, és 400 E-be került.
Na, ezt nem árt tudni.
Köszi, hogy megírtad, nagyon ritka, hogy valaki a fejleményekről beszámoljon itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!