Adam ba kérdése:
Mi kerül 160e forintba nm-ként egy garázs megépitésnél?
Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 21:58
1/9 anonim válasza:
anyagárral, számlával stb! mj: én is sokallom.
2/9 anonim válasza:
Hát a zanyag, pappirokk mega mester haszna.
4/9 anonim válasza:
Kétségkívül, 2,5 millából is ki lehetne hozni úgy 40 nm-t és akkor már a mesternek is szép kis haszna lenne.
5/9 anonim válasza:
Azt hiszed, a kőműves fülét nem rágja a gyerek a legújabb ájfonért?
6/9 anonim válasza:
A közelmúltban nagyon megemelkedett az alá épített kacsaláb forgatómechanizmusa zajmentesítő olajának az ára!
7/9 Öreghal válasza:
Tudod olyan ez,mint amikor a pincér számolja a számlát a vendéglőbe;8 + 8 = 28, + 8 = 128 na meg még a gyümölcs. Kérdezi a vendég; milyen gyümölcs? Na ekkor mondja a főpincér; hát a meggy. De hiszen nem is volt meggy. Hát ha megy ,megy, ha nem megy akkor így jártam!
Tehát jól gondold meg, és kérj több ajánlatot a munkára.
8/9 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hol, miből is készül a garázs, a garázsba készül-e akna, lesz-e benne víz, villany, fűthető lesz-e,távirányítós, vagy sima kapuval, stb. Beton alapú, tégla falú, cserép tetős épület benne van ennyibe extrák nélkül is. Nekem új aljzatbeton hálóval, vasvázas deszka kapu, és tetőléc, cserép csere lenne 800 000 forint, 15 nm.
9/9 A kérdező kommentje:
Egy ablak meg egy lapradiátor kell bele semmi más
2016. aug. 6. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!