Gipszbeton lépcsőről van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Családi házat újítunk fel és a lépcső át lett helyezve, most kéne az új szerkezetet megcsináltatni. Eddig a fa lépcsőre gondoltunk, de most ajánlotta valaki a gipszbeton lépcsőt. Tetszik az ötlet, mert eleve betont akartam, csak azt mondták túl nehéz lenne.2016. jún. 20. 23:28
1/1 A kérdező kommentje:
No, ha valaki idetéved közben akit érdekelne, én már okosabb lettem azóta.
Maga a szerkezet egy jó dolog, teljesen lezárja a teret, tényleg könnyű szerkezetű és hamar kész van.
Az egyetlen amire figyelni kell az a kivitelező. Nekem eléggé 'félbehagyták' itt a dolgot, a festőknek kellett rendesen megcsinálni a felületét, kiütni a bent maradt tartófákat, stb. Aki a lépcsőt tervezte, az egy barom volt, egyszerűen nem lehetett meggyőzni arról hogy mi mit és hogy szeretnénk. Így nálunk aztán jól el is lett cseszve a kiosztás, nagyon keskenyek a lépcsőfokok.
A lényeg, hogy az ember teljesen tervezze meg saját magának és abból ne engedjen.
2016. okt. 12. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!