Üvegház tetejét mivel lehetne szigetelni/burkolni a nap ellen?
Két oldalról üveges és a teteje, a házhoz van hozzá építve....
Mivel lehetne a tetejét szigetelni hogy ne süssön be a nap a tetőn ? (előző tulaj csinálta így de szétverni nem akarom csak a tetejét leszigetelni/árnyékolni)
Nem tudom mennyire megvalósítható, ugy gondoltam hungarocel/polisztirol lapot ragasztanék a tetejére és arra kellene még valami időjárás elleni védelem gondolom.. mit kéne rá rakni hogy időálló legyen?valami vakolat? vagy ponyva?
Üveghez hozzá lehet ragasztani egyáltalán?
növények nincsenek benne szoval ez nem lenne szempont.. (elözö tulaj csinálta.. )
meszelésnél valami szebb megoldás?
nem "normál" üvegház... csak a házhoz épített üveges rész. A ház egyik belső sarka van befogva igy 2 oldalról üveges plusz a teteje ugye...
Ha nincs benne növény akkor nem értem, hogy miért akarod letakarni. Amúgy meg a hungarocell sem nyújt szebb látványt (sőt!!), mint a meszelés.
Ha nem akarod elbontani, és össze van kapcsolva a házzal/épülettel, akkor szerintem szobanövényeket rakhatnál bele, mert azok szeretnék. Vagy, ha ez sem, akkor alakíts ki benne egy "pihenő-leülő-szekciót. Bár mem tudom, hogy hogyan néz ki, mert ha csúnya akkor érdemes lenne lebontani, vagy felújítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!