Ha veszek egy telket, építhetek rá egy templomot, ha megfelel minden elvárásnak? :D
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 21:14
1/5 anonim válasza:
Miért ne tehetnéd? :D Nem kell írásos engedély Istentől xD
2/5 anonim válasza:
1: viszont attól a felekezettől, akinek a nevében templomot építesz, kell. hacsak nem egy saját vallást alapítasz, és annak építesz templomot. de annak megint megvan a maga bürokratikus és igen szigorú folyamata. csak úgy nem tudsz vallást alapítani, mármint olyat amit az állam is elismer.
3/5 anonim válasza:
Arról nem volt szó, hogy olyan templomot építtetne, amit a közösség számára nyílttá teszi. Magyarul saját magának is készíttetheti.
4/5 anonim válasza:
Természetesen a helyi építési szabályzatot be kell tartani, beépíthető nm, magaság, utcakép.
Megszabják a területre építhető épület rendeltetését is.
Mit értesz templom alatt?
Egy lakóház jellegű épület, amely imaházként funkciónál,
vagy egy nagy, tornyos templom?
Ez utóbbi szerintem más elbírálás alá esik.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék építeni, csak elméletben elgondolkodtam rajta :D am ilyesmire gondoltam : [link]
2016. jún. 7. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!