Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ha megalmodom álmaim házat a...

Ha megalmodom álmaim házat a férjemmel, és van rá pénzünk hogyan tudjuk megvalósítani?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 22:21
1 2
 11/15 anonim válasza:

Igen először mindenképp egy tetvezőt kell felkeresni. Elég sok türelem kell, manapság (ha tenyleg olyan alomház) akkor elég sok macerával fognak járni az építési engedélyek . Gondolok itt arra ha extrémebb helyre szeretnétek a házat vagy hasonlók ( én csak magamból indulok ki, higy nekem milyen egy alomház)

Nem tudom merre szándékoztok építkezni, de tudok ajánlani egy jó generál kivitelezőt: jehobau2000kft.

Mi nagyon meg voltunk velük elégedve, precíz, minőségi munkát végeznek, de mégsem horror árakon !:)

2016. máj. 6. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:

első válaszolónak!

a nap kommentje:DDDDD

2016. máj. 7. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbben úgy tudjátok megvalósítani hogy neki fogtok és csináljátok, vagy csináltatjátok. Közbe meg úgy is jönni fog minden aminek jönni kell. Ha van pénz akkor nincs probléma, az építési osztály meg a többi úgy is megmondja , megszabja hogy mit és hogyan, miből lehet csinálni.
2016. máj. 17. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló miért a nap kommentje? Mi van ha valaki örököl vagy éppen nyer.
2016. máj. 17. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:

mert egy olyan finom árnyalt megfogalmazású "vélemény" van benne ami itt ezen a fórumon ritka :))

nem sértő nem alázó-ezért tetszett nekem nagyon.

2016. máj. 18. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!