2 gyerekes családnak mekkora az ideális házméret?
Ez erősen ember- és beosztásfüggő... Az én házam kb. 80-90 nm, kétszintes, a lenti rész szinte egyterű, két embernek egy kicsit kicsi, ha engem kérdezel, a párom szerint pont jó... Ha lenne gyermekünk, fel kéne adni a kis nappalit s átalakítani, de 2 gyerekszoba akkor sem férne bele, pedig nekem egy félszoba is fontos lenne, tárolóhelyiségnek és vendégszobának. De vannak sokkal jobb beosztású házak, s persze sokaknak nem kell saját szoba. Nekem evidens, hogy szükségem van egy nagy szobára, s a páromnak is. Van, akinek elég egy csöpp fürdőszoba, másoknak 2 nagyobb az alap. Nekem a konyha 20 négyzetméternél kezdődik s jó, ha van egy méretes kamra...
Ha lenne elég pénzem, számomra úgy 150-200 nm lenne megfelelő 2 gyereknél, s ahogy már írtam, rengeteget számít a beosztás.
De van, aki 45 nm-en elnevelget hármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!