Valakinek van, illetve ismer olyan embert, akinek konténerháza van?
Érdekelne, hogy valójában mennyibe fáj egy ilyen otthon és, hogy megéri-e a pénzét? Ha igen, akkor hogyan zajlik az egész építkezés? Hitelt vagy építkezési engedélyt kap egy ilyen ingatlan?
Akik bármit hallottak erről a témáról azok is nyugodtan írjanak :)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Van egy kontenerhaz pont hu honlappal rendelkező vállakozás, facebook oldaluk alapján elég aktívak, de árakat sajnos nem írnak ki honlapra...
Mélyebben nem néztem utána, de érdekel a téma (más alternatív megoldások is). :)
www. modularnedomy. sk/dom-m/
Ez konkrétan 2db konténerből áll. 66.384€
Szlovák oldalon találtam valami kézzel foghatót. Később keresgéltem, osztottam szoroztam.. nagyjából 10-15 000€ spórolás lenne, ha nem velük, hanem külön szakemberekkel húzatnám fel magyarországi alapanyagból itt Szlovákián. Nem tudom Magyarországon mennyi eltérés lenne, mert ugye az árfolyamon is nagyot tudnék spórolni.
A gáz, villany, víz bekötésével semmi gond nem lenne. A szigetelésen gondolkodtunk többet, de az is megoldható.
Remélem tudtam segíteni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!