Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Melyik zsákos betont ajánlod...

Melyik zsákos betont ajánlod kerítésoszlopok bebetonozásához?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Rendkívül drága volna. Rendelj földnedves betont és csináld azzal!
2016. márc. 1. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahhha. És azt mennyi idő alatt kell felhasználni? Mennyibe kerül? Mennyi a kiszállítás díja? Ha ezeket megmondod, akkor meggondolom. Köszi
2016. márc. 1. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináljam meg helyetted?

Bemész a tüzépre és megkérdezed. Azt se tudom hol laksz, honnan tudnám mennyi a kiszállítás?

2016. márc. 1. 10:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem kell, elboldogulok vele.

Csak épp arra nem válaszoltál (bár a fő kérdésre sem), hogy mennyi idő alatt kell felhasználni. Az irónia kifejezésnek nézz utána.

2016. márc. 1. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem irónia volt, hanem lekezelő kioktatás (miközben te kérdezel)

Egyébként ha tudsz betonkeverőt szerezni még lehet olcsóbb is ha te kevered meg otthon, de ha rendelsz földnedves betont azt max egy napig lehet tárolni. Vagy inkább fogalmaznék úgy, hogy kiásod a gödröket, odakészíted az oszlopokat aztán reggel meghozzák a betont, délutánra beállítod az összes oszlopot az még jó

2016. márc. 1. 11:04
 6/7 A kérdező kommentje:

"Ez nem irónia volt, hanem lekezelő kioktatás (miközben te kérdezel) "

Oké, de meghalna, ha a kérdésre válaszolna, igaz?

Kevés oszlopot kell csinálni, viszont nem biztos, hogy azt a keveset egy nap alatt meg tudom csinálni. Van betonkeverő, de mivel kevés anyag kell, így arányaiban nagyon drága lenne a házhozszállítás.

Szóval a zsákos a megfelelő, ráadásul azt el is tudom hozni a saját kocsimmal.

Csak tudod, szeretem, ha a kérdésre válaszolnak. Nem gondolom, hogy ez olyan különleges kérés...

"Zsákos betont használjak az oszlopok betonozásához?" Érzed a különbséget, ugye első?

2016. márc. 1. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy 40Kg-os zsák beton nagyjából 1000Ft/zsák.

Ebből pont 50db kell egy m3 betonhoz. Könnyű kiszámolni, hogy ez 1000*50=50.000Ft/m3

A földnedves beton nagyjából 10-12.000Ft/m3

A szállításról továbbra sem tudok semmit, tekintve, h nem adta meg a kérdező, hogy honnan-hová.

2016. márc. 1. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!