Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kóstálna egy Schindle...

Mennyibe kóstálna egy Schindler vagy Otis MRL vezérlésű felvonó 9-10 m emelőmagasságban?

Figyelt kérdés
Családi házba kellene,nem akartam nagy alapterületű házat, mert inkább a kertet és az udvart szerettem volna nagyra szabni. Az építtetőm szerint már csak 2 hetem van eldönteni, hogy legyen e lift, mert ha nem szólok neki időbe, nem épít aknát neki. Igazándiból összesen 3 emeletről van szó (alagsor, földszint, emelet). NEM akarok olcsó homeliftet, mert azok "gagyik". Nem vagyok mozgáskorlátozott de liftmániás vagyok.

2016. jan. 16. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon általános a kérdésed, de egy jó ár: 3,7 mil.Ft.

300kg terhelés, 0,9x1,2m kabin.

2016. jan. 16. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég sok engedély kell egy lift beszereléséhez... Nem hiszem, hogy itt kellene érdeklődnöd. Ez annál komolyabb dolog. És mi az, hogy az építtető szólt, te ki vagy az ügyben? Elvileg az építtető rendel. Legalábbis nálunk...
2016. jan. 16. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezt ugy értettem higy nem azért nen fog aknát építeni, mert nem akar, hanem nem fog már tudni, mivel 1. leallittatni nem akarom az epitkezest azert hogy meditaljak, 2. Azert nem tud aknat epiteni 2 het mulva mert ha utemterv szerint megy minden a lift nelkuli terv szerint akkor ott már 2 het mulva garázs fog állni, ha nem modostitom. Amugy meg mar beszeltem a Schindlerrel es az Otissal,az egyik jovo het kedden a masik szerdan jon,azert irtam elore a kerdest, hogy kb mennyire szamitsak
2016. jan. 16. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a választ,én egy 480 kg-sra gondoltam, de egyis matekkal át tudtam számolni.
2016. jan. 16. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!