Be kell-e jelentenem ha a mellekepuletemet felujitanam es -elforgatnam-?
van egy ingatlanom azon egy mellekepulet. a mellekepulet eleg regi, peneszes dohos, raadasul be is azik es egyik oldalrol kapja a talajvizet rendesen.
fel szeretnem ujitani, viszont egyben el szeretnem forditani a hazat.
jelenleg E-D iranyba egy hosszukas haziko, ezt szeretnem Kelet nyugativa tenni, hogy jobban besusse a nap. a haz m2 nem valtozna, tehat csak 90 fokkal elforgatnam.
a kerdesem hogy ehhez milyen engedely kell? mennyi penz es ido? az uj haz is mellekepuletkent funkcionalna mint jelenlegi.
mi tortenik ha hagyom a fenebe a hivatalos utat es lebontam tavasszal majd kesobb ujra epitem? milyen buntetesre szamithatok? penz, vagy elbontas? ha penz akkor milyen volumenu?
ervelhetek, avval, hogy a mellekepulet mindig k-ny iranyba allt, az onk papirjai hibasak?(nyilvan ennek ellentmond hogy a k-ny haz viszonylag ujnak nezni ki, de hisz most ujitottam fel)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!