Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 10 millióból fel lehet húzni...

10 millióból fel lehet húzni egy új házat?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 14:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Azt mondjátok meg nekem hogy magyarországon miért nem tudnak építeni ilyen konténerlakótelepeket? (mostkomolyan)Ez biztos beleférne a CSOK-ba

[link]

Vagy például itt egy magyar cég!

Miért viszi ki bagóért a szuper gyorsház technológiáját külföldre?

Miért nem itthon épít olcsón házat?

Hiszen magyarországon évtizedek óta súlyos lakáshiány van

Pont az egyszerű olcsó házgyári technológiás lakásokból ami a kispénzűeknek jelentene komoly segitséget hiszen valljuk be itthon a lakosság túlnyomó része szegény

2016. jan. 11. 15:34
 22/33 anonim ***** válasza:

Szerintem attól még nem mindehol támogatják a nyomortelepek építését. Hogy néz ki, most komolyan. Meg milyen lyukak... Jó ég!

Amúgy a súlyos lakáshiányhoz képest egy rakás ház és lakás üresen áll. Új, szép és jó minőségű lakásokból van hiány nem bádogvárosokból.

2016. jan. 11. 15:37
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Igenis nagyon jók ezek a konténer lakások .Én Magyarországon ebben látom a jövőt
2016. jan. 11. 20:36
 24/33 anonim ***** válasza:
NEKED jók.
2016. jan. 11. 23:08
 25/33 anonim ***** válasza:
Én nem laknék egy konténerben, inkább életem végéig egy szintén undorító pesti polgári garzonban élek...
2016. jan. 11. 23:50
 26/33 horex ***** válasza:

Nyitott kapukat döngetsz

[link]

De a "maygar" jobban szeret lakni téglaházban, mint konténerben, akármilyen komfortos is

És kell hozzá még egy telek is, a villanyfűtés drága, kell gáz, kell csatorna, már se 1millió az a konténerlakás bruttóban

Az angol példában, ha jól értem 10ezer fontra jött ki egy lakás, ami 9milla HUF. Ennyiért kis jóindulattal panelt lehet venni ami jobb minőségű

De ki épitsen a hajléktalanoknak konténer házakat, az állam? A szoc. +szünt. Vannak fizetős hajléktalan szállók havi 30ezer körül, ha jól tudom.

Miröl beszélsz, "ki viszi ki nyugatra" a készház technológiát? Éppenhogy onnan hozták be,

Nézzél körbe a guglin, 11millióért szendvicspanel, fa v. vas szerkezetű házakat húznak fel 1-2 hónap alatt

De ahhoz is kell telek és közmű

[link]

Ház vásárlás elött állok és akárhogy nézem nem jön ki 10millióbol, akkor sem ha veszek a telek miatt egy lerobbant házat, mondjuk 7millióért /Bp-en/

Ehhez jön a bontási engedély, + annak a munkadija + egy 2 szobás készház + közműbekötés.

2016. jan. 12. 07:13
 27/33 horex ***** válasza:
10%

Mi az hogy hogy néz ki?

Egy hajléktalan, vagy min/átlagbérből tengődő család örömmel lakna ilyen lakásban

2016. jan. 12. 07:15
 28/33 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy mi az, hogy hogy néz ki? Ki a franc akar bádogvárosokat oda, ahol lakik?

De honnan veszitek, hogy szívesen laknának a minimálbéres meg átlagos családok ilyenben? Egy fenét!

Igazad van, csináljunk bádog nyomortelepeket, mert eddig mindig olyan jól bejött, mikor direkt a csórókat telepítgették ide meg oda. A vége az lett, hogy azt is leamortizálták, amit kaptak, még akkor is, ha tök jó volt, a környék elértéktelenedett és élhetetlen lett.

Eleve, ha bele teszel egy olcsó házba egy hajléktalant, akkor mi lesz? Miből fizeti majd a vizet, villanyt, mindent? Miből fogja etetni magát? Ha adsz neki egy bádogházat a gondját ugyanúgy nem oldottad meg, csak csináltál még belőle tizenkettőt.

2016. jan. 12. 14:56
 29/33 anonim ***** válasza:

#21/28 vagyok

(#26/28nak:

(1)10000font az nem 9millió forint hanem csak 4millió 10000 x 400=4000000ft abból megnézem milyen panel lakást veszel,persze biztos lehet kapni ennyiért is.

(2)Szerintem a magyar nem feltétlen ragaszkodik a téglához sokan laknak sokfélébe panel ba vályogba könnyüszerkezetü házba lakókocsiba lakóautóba garázsba hétvégi házba nyaralóba telken tanyán stb kinek mire futja.)

Lemaradt a magyar cég weblapja most végre megvan:

[link]

Kifejlesztették a világon egyedülálló gipsz beton gyorsan kötő házgyári technológiájukat amiből olcsón tudnak felépíteni(egyszerű bárki által könnyen megtanulható épitési technikáról van szó) nagymennyiségben akár négyemeletes társasházakat vagy lakótelepi lakásokat is,erre most fogják az egész házgyárat meg a technológiát és elviszik Afrikába.

2016. jan. 12. 17:48
 30/33 anonim ***** válasza:

Utolsó, a jövő építőanyagaiban a betont, gipszet, homokot, sódert, cementet, mindet elfelejthetjük. A jövő a műanyag:

[link]

Mindegy mi mennyibe kerül, nem kellenek konténerházak senkinek, fogd már fel.

2016. jan. 12. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!