Mit tegyek? A fürdőszobánkban nagy a lejtés újra szeretné rakni csempével és nagyok a lapok (47,5 * 34 négyzetcentiméter). Meglehetne oldani anélkül, hogy új csempét kéne vennünk vagy, hogy nem kéne összevágnunk?
Figyelt kérdés
Profik válasza érdekel, ha hülyeség kérlek le se írd az nem érdekel! A válaszokat nagyon megköszönöm.2015. nov. 30. 19:17
1/14 anonim válasza:
Nem a régit fel nem szeded sérülés nélkül.
2/14 A kérdező kommentje:
köszi de azért cseréljük mert feljött a régi nagyon összetört am értem a viccet
2015. nov. 30. 19:35
3/14 anonim válasza:
Akkor meg mi nem értjük a kérdést.-)
4/14 anonim válasza:
Ha parkett lenni, fel lehetne szedni, de így???
5/14 anonim válasza:
Régi felszed, új, jó lejtéssel lerak. Szívesen.
6/14 anonim válasza:
Nem viccnek szántam de akkor fel tehetted volna érthetőbben is a kérdést.
7/14 anonim válasza:
Néhány dolgot tisztázzunk: A fürdőszobában a lejtés mit szeretne csinálni? A 47,5 * 34 négyzetcentiméter hogy matekolódott ki??? Egyáltalán mit szeretnél megtudni?
8/14 anonim válasza:
"fürdőszobánkban nagy a lejtés újra szeretné rakni csempével és nagyok a lapok"
he?
9/14 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés de mi vagyunk a hülék
10/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdező szerény képességeivel arra lenne kíváncsi, hogy a túl nagy lejtésű padlóról fel tudja-e szedni a jelenlegi nagy méretű csempét és le tudja-e a rakni újra vízszintes közeli állapotban. (Az összevágást én sem értem már)
A válasz pedig:
Nem, a jelenlegit nem tudod úgy felszedni, hogy vissza lehessen rakni. Fel kell törni, új csempét venni. Normális szakembert hívni, aki aljzatkiegyenlítővel megcsinálja a szintet, aztán lerakja az új csempét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!