Ha én ezeket fényképesen dokumentálom, fel tudom ezeket használni minőségi rontásra hivatkozva a kivitelező ellen az utolsó fizetési teljesítésnél?
Az e-naplóba mi kerül be?
Összehazudoznak mindent?
Akkor miféle műszaki ellenőröd van?
Mi értelme annak, hogy nem szólsz?
Ha a pénzed megvan az építkezésre, akkor miért nem akarsz egy megfelelő minőségű házat?
A fénykép nem feltétlenül bizonyíték.
Ha nem fizeted ki, beperelhet.
A fényképet mutogathatod, de gondolom, nem vagy ott a nap minden percében, és nincs minden dokumentálva.
A lábazatra mondhatja, hogy másnap még került rá kavics. Nem voltál ott, nem láttad.
Ha meg pereskedés lesz a vége, a fotó semmire nem elég, majd kibontatod az új házadat bizonyítékképpen? Hát ehhez a megoldáshoz csak gratulálni tudok.
Ha láttad, de nem tetted szóvá az ráutaló magatartás is lehet.
Mondjuk azt nem igazán értem, hogy hogyan lehet lábazatot csinálni kuléból? Sanszons, hogy az nem lábazat lesz. De mindegy is.
Mi van a terven? Mi van a műleírásban? Mi van a költségvetésben (ami ugye a szerződés melléklete!?) Milyen a szerződés? Tételes elszámolású vagy átalányáras?
Tett fel a Kivitelező kérdést erre vonatkozóan? Volt esetleg javaslata műszaki tartalom változásra amit a Megrendelő nem reagált le?
Műszaki ellenőr hol van? Felelős műszaki vezető a kivitelező embere vagy fizetett "bér" ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!