Ha építettnék egy mobilhazat az alabbi leiras szerint mennyibe kerulne kb?
Figyelt kérdés
2kozep meretu szoba.1konyha.1etkezu furdo(egybe wcvel),eloszoba2015. okt. 14. 00:30
1/5 anonim válasza:
A mobiházakat jellemzően készen tudod megvenni. vannak típustervek, és azokból választhatsz.
ha felkeresel ilyen cégeket, ott árakat is találsz a konkrét modellekhez.
2/5 anonim válasza:
feltétlenül újat akarsz?
én fb-on láttam ezt a hirdetést, tulajdonképpen nincs rá szükségem, de annyira jól néznek ki, és annyira olcsók, nekem nagyon tetszenek.
én a használtakat nézegettem, nagyon jól néznek ki belülről, 1 millió körül indulnak, bár nyáron, amikor rátaláltam erre az oldalra, már 7-800 ezer körül is volt.
szerintem ezek még nem téliesítettek, de 2-3 millió körül biztos találsz olyat is.
nem avgyok szakértő, de egy zsír új simán kerül annyiba, mintha normál házat húznál fel. főleg ha egyedi igényeid is vannak.
ezen az oldalon az új házak 10 milla körül vannak.
3/5 A kérdező kommentje:
az a baj ezzel az oldallal hogy kivulrol nem mutatja a hazakat,engem meg azis erdekelne.
2015. okt. 15. 15:47
4/5 anonim válasza:
dehogyisnem, házanként van vagy 10-15 kép, mindet mutatja kívülről, meg a konyhát, szobákat, fürdőt, mindent!
5/5 anonim válasza:
ez pl. egy új, a nagy kép alatt vannak a kis képek, amikből 4-nél több van, de csak 4 fér ki, de lehet lapozgatni! és az utolsó kép van kívülről. de mindnél van külső kép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!