Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Muszáj velük csináltatni?

Muszáj velük csináltatni?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk megelégedve a burkolóval. Elkövettük azt a hibát, hogy előre kifizettük. Íe-mailben megegyeztünk vele, hogy visszaadja az el nem végzett munka összegét és mi mással befejeztetjük a csempézést. Most viszont nem akarja visszaadni, hanem jônni akar megcsinálni. Nincs lehetőség elállnunk a munkájatól es a pénzûnket visszakapni? Ha a cipő nem tetszik visszaadják simán az árát...
2015. okt. 1. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez lesz a tanulópénz számotokra, hogy máskor ne fizessetek előre. Ha már elkezdte a munkát és megfelelő minőségben csinálja, akkor lehet neki valamennyi előleget adni, de nem a teljes összeget!
2015. okt. 1. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy hogy meg akarja csinálni. Mikor ilyen amatőr voltam még én is nekem a pénzemmel le léptek sose láttam őket többé.
2015. okt. 1. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy rossz munkát végez. Nem tudja úgy megcsinálni, ahogy szeretnénk. Nagy volt a szöveg, sajnos nem volt mögötte tudás
2015. okt. 1. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:

valószínűleg már elköltötte a pénzt, és azért akarja minden képen megcsinálni.

előre soha nem adunk pénzt, csak anyagra, és arra is csak akkor, ha erről szerződés van írva, ami magába foglalja a garanciális munkát.

2015. okt. 1. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!