A mennyezet most készül. Be van pucolva minden. Se fütés se külső nyílászárok, se beltézi aktók, de a kivitelező burkolni akar 1 hét múlva! Azt mondta csak olyan burkolatokat válasszunk ami van készleten! Na hát olyan nem létezik! Mindenre 2 hetet minimum várni kell! A város összes szalonját bejártuk!
Ez nekem így nem okés!
Mi után jöhet a burkolás? Minek kell kész lennie előtte pontosan? Csak hogy holnap el tudjam neki úgy mondani (hogy még 1 hónapot várjun szépen )mint aki ért hozzà kicsit is :)
2015. szept. 29. 21:01
1/10 anonim válasza:
Szerintem a burkolás kb úgy az utolsó a sorban. Lenni kéne ablaknak, a belső ajtó az csakburkolás után, mert azt ahhoz kell beállítani, és kiepitve mindennek, ami cső (fűtés, viz) vagy vezeték (áram), tehát a falban, a falon vagy a padlón vagy a padloban megy. Gondolom nem utána kéne levenni egy csempét hogy felrakhassa a futescsovet. Finoman link alak a te kivitelezod. Nálam, az Otthonomban nem olyan csempe lesz, amilyet kapok, mert készleten van, mert pampog a kivitelező, hanem, ami tetszik és amiben jól fogom érezni magam. Én elbeszelgetnek vele.
2015. szept. 29. 21:12
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést! Felrobbanok a dühtől!!! Mindenki mondta a legjobb rész a burkolatválasztás...nekem kínszenvedés!! Mert ugye előleget kell letenni mindenhol és ettől is fosik szerintem, de nem értem mi oka rá...
Botrány!
2015. szept. 29. 21:28
3/10 anonim válasza:
Gondolom közeleg a tél és nem akar állni hetekig a munkákkal. Ajtók ablakok miért nincsenek meg?
Ahogy az első írta, kb a burkolás az utolsó munka a festés előtt. Én még az ajtókat is berakatnám előtte, mert a tokokhoz illeszkedni kell a burkolatnak
2015. szept. 30. 07:43
4/10 anonim válasza:
Ne hagyd magad félre vezetni a burkolás szinte a leg utólsó művelet azután esetleg a festés jőhet
2015. szept. 30. 08:08
5/10 anonim válasza:
Ilyen hülyeségről még nem halottam.
Véletlenül se enged meg nekik, hogy most burkoljanak. Majd csak akkor engedd meg a borbolást amikor már csak a festés és a vizesblokkok felszerelése van hátra.
Burkolólapoknál meg olyat válassz ami nektek tetszik akkor is ha rendelni kell.
2015. szept. 30. 11:53
6/10 anonim válasza:
Ahogy előttem már többen is leírták, a burkolás a festés előtti utolsó folyamat. Sőt, bizonyos burkolóanyagok (Pl. laminált padló lerakása, lambériázás) akár festés után is, utolsó folyamatként elvégezhető.
2015. szept. 30. 20:38
7/10 A kérdező kommentje:
Burkolatokat megrendeltük a párommal nem foglalkozunk vele, hogy később ér ide. A kültéri nyílászárokkal a gyártó csúszott meg. Szóltam, hogy akkor kezdheti amikor bent lesznek a belső, illetve külső nyílászárok. Mondta, hogy rendben. Igazából már csak a radiátorok, gázkazán felrakás, a burkolatok és a festés van hátra. Remélem minden össze áll úgy ahogy kell. Nagyon figyelünk mindent a párommal. Meg hát... November közepén jár le a határidő, szerintem azért is akar előre dolgozni, mert a burkolás az utolsó ütem, de mi még az előtte lévőt sem fizettük ki mivel az ablakok nélkül nem tudjuk mert a bank nem fogja annyira felbecsülni amennyire kell és kevesebb pénzt ad...
2015. okt. 2. 11:14
8/10 anonim válasza:
Első vagyok. Hát nem lehet könnyű, az biztos. Nem hinném, hogy vigasztal, de az epitoiparban (is) sok hohanyo van, akkor is, ha ők ispénzbol élnek. Igaza van valaki irta a belső nyilasszarot is, nem ugrott be, de tényleg az ajtotoknak benn kell lennie. Arra vigyázz, hogy a kazán, stb fenn legyen, aztán festunk, burkolunk, stb. Csak gondoljatok végig logikusan, melyik munkához kell belemaszni a falba, fúrni, melyik fogja ezt eltakarni, nagyvonalakban (laikusként) melyik munka hogy néz ki. Építkezéshez állítólag amúgy is kell hogy legyen otthon nyugtató :( én szerencsere meg nem próbáltam, csak dolgoztam benne. Ha majd kész lesz, remélhetőleg csak az öröm marad! Sok szerencsét!
2015. okt. 2. 11:35
9/10 TappancsMancs válasza:
Főként a külső nyílászárókkal siessetek mert jönnek az esős néha viharos napok és legyen zárt a ház. Utána bent ahogy írták először minden ami a falban megy hogy ne a festést burkolást kelljen megbontani utólag. Gondoljatok elég konnektorra legyen minden falon akár, tele vagyunk erre való igénnyel, nem fogod megbánni mert bármit tudtok majd variálni és nem gátol hogy valahol nincs elektrony. Nem valami praktikus azért tenni valahova állólámpát mert ott az elektrony. :) Amúgy a burkolás sem bír ki bármennyi vizet csak alapvetően, a csemperagasztó és fuga elég egy fürdéshez de nem medencének való, elég egy nagy zivatar telihordja vízzel és az nem jó neki.
2015. okt. 3. 09:59
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok segítséget! Ha csúsznak is pár napot az ablakot, akkor lefóliáztatom mindegyiket ahol burkolnak, hogy még véletlenül, sem essen be egy csepp eső sem addig.
A ház nagy része laminált badló lesz úgy hogy szerencse, mert azok a leg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!