Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ha kis-közepes méretű fa...

Ha kis-közepes méretű fa házat akarok építeni kb. mennyiből jön ki?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak tervrajzokat és a társait találok.
2015. szept. 22. 12:50
 1/5 TappancsMancs ***** válasza:
Árat nem tudnék mondani de olvastam több helyen is kisebb méretű kész faházakról. Nagyon jó árakon és asszem még magyar gyártó is van. Meg vannak nem faházak is készek, kiviszik, összerakják és kész. Keress rá neten biztos találsz pár céget.
2015. szept. 22. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen méret a kis-közepes?
2015. szept. 23. 22:52
 3/5 A kérdező kommentje:
80 mm körül a max.
2015. szept. 24. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan 5-6 millió körül van szerintem, de nézz alaposan körül, én "faház ár" keresőszavakat írtam a google-be...

nem mindegy ugyanis, hogy hőszigetelés nélkül, vagy szigetelten kapod meg ennyi pénzért. Amúgy engem is érdekelt, ezért kutakodtam egy kicsit...

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 24. 09:31
 5/5 spidig válasza:

Hivatalosan csak a szigetelt játszik (nincs is másnak értelme, ha lakni akarsz benne), és ha 10 millióból kijön az is baromi jó a mai árak mellett.

Lényeg hogy a hivatalos hatósági átadással

2022. jan. 7. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!