Mennyezetfűtésről valakinek tapasztalata?
Gépész nagyon javasolja a hálószobákba önmagában a mennyezetfűtést, a hideg burkolatú helységekbe pedig a padlófűtést, mennyezetfűtéssel.
Állítólag ez a rendszer a későbbiekben hűtésre is alkalmas lenne.
Én kicsit kételkedve fogadom ezt a mennyezetfűtés dolgot. Valakinek van saját személyes tapasztalata róla? Esetleg ismerősöktől visszajelzés?
"Felejtsd el ezt a marhaságot. Radiátor+padlófűtés egy teljesen jó és bevált módszer."
Radiátor? Padlófűtés? Felejtsd el ez a marhaságot a konvektor jó és bevált módszer. Várj.. konvektor? Felejtsd el ez a marhaságot a kálya jó és bevált módszer... Kályha? Felejtsd el ezt a marhaságot, egy kandalló minden szobába jó és bevált módszer..
Fejlődünk ugye.
Tisztelt #3!
Esetleg a kérdéssel összefüggésben tapasztalat?
Bár már szinte mindegy. Eldöntöttük, hogy az lesz. Ha kész a kivitelezés (cca. 1 év) leírom a tapasztalatokat.
Egyébként a kandalló biztos nem a legjobb megoldás. Szerintem szoba közepére egy tábortűz, és még a szalonnasütés is meg van oldva!
Én a geotermikusra nem vállalkoztam, marad a gázkazán, esetleg későbbiekben vegyes tüzelésű rásegítés. Mikor lesz a kivitelezés?
Esetleg Te is visszajelezhetsz, hátha mások is kedvet kapnak (már ha jók lesznek a tapasztalataink).
Engem is érdekelnek a tapasztalatok! Kérlek titeket, írjátok meg!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!