Kocsibeálló tetejének faanyagát mivel kezeljem/kenjem le?
Egy féltetejű autóbeálló lenne...
Most voltam a festékboltban,egy 5 literes valami favédő 8600 pénz-na nem...inkább "natúr" marad.
Van-e esetleg olcsóbb megoldás? Gázolajra gondoltam...
Ne viccelj már. Elköltesz a kocsibeállóra fél miskát és nem kezeled le a faanyagot?
Legolcsóbban úgy jössz ki, hogy ha veszel 2x1l bármilyen fedő festéket meg vagy 3 liter higítót. Az egyiket behigítod fullra, lekened vele a szerkezetet (ezzel bezárod a pórusait), majd ha megszáradt akkor már alig szívja fel a normál réteg festéket.Ennyi a trükk. De minden szín alatt kezeld mert megeszi a:
pára
uv
hólé
szú
bobafett
dementorok
bevándorlók
:)
A faanyag 18ezer volt,betonozás szintén,4szál bontott vascső 8ezer,a 30 centis téglatörmelék ágy ingyen,a 15m2 geotextilért 2 liter málnabort adtam,a bontott paláért le kellett bontanom egy színet.
Igen,sokallom azt az árat. Ma vágtuk fel a gerendákat,horogfákat,...még nem döntöttem el,mivel kezelem le.
...bevándorlók azok tényleg vannak-szegedi vagyok.=D
és még én sokalltam a 2.5 liter Remmers festékért a 16.000ft-ot....
pedig amúgy hidd el, hogy a favédelem az igenis fontos.
normális impregnálás nélkül a nem kemény fa 2-3 év alatt szétrohad az időjárástól.
amúgy a lenolaj sem ér szart se, a gázolaj meg kb semmit, ja de, az első nagyobb esőig talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!