Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szerintetek jó ötlet amerikai...

Szerintetek jó ötlet amerikai típusú házat építeni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek az amerikai házak,amik a filmekben is vannak,csak nem tudom itthon nem lenne-e röhejes,meg minden.Nekem tetszenek ezek házak,s építtetnék is ilyet egy jó kivitelezővel(már ha találok),de persze,ha ti valamilyen aggályt láttok ebben,lehet negatívum is,akkor le is beszélhettek erről.Köszönöm előre is.
2015. júl. 19. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ilyenért bárki megutálna, ennél azért csak értelmesebbek az emberek. Egyébként annyira nem tartom azért reménytelennek idehaza sem, hiszen lehetnek olyan helyszínek Magyarországon is, ahol a településszerkezeti összkép úgy alakult ki, hogy kevésbé lenne zavaró egy ilyen építmény. Én mindenesetre kellemetlenül érezném magamat egy olyan házban, ami az utca többi épületéhez képest stílusában, méretében, építőanyagában, nagymértékben feltűnést keltene.
2015. júl. 23. 22:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyenek lennének az emberek.Ahol laktam évekkel ezelőtt,csak azért utáltak valakit,mert volt klíma a házán,illetve be volt hőszigetelve.De köszönöm a választ.:)
2015. júl. 23. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!