Vízvezeték szerelés, hogyan érdemes? Többi lent.
Figyelt kérdés
igazából már megcsinálták, még nincs vakolva, de a csövek, meg minden már kész...viszont most azon problémázunk, hogy jobb lett volna osztóval csinálni a vizet is, mint a fűtést, mert ha majd xx év múlva pl csőtörés lesz az egész csempét le kell verni...most meg már újra csináltatni sok lenne!? nektek hogy van??2015. júl. 17. 14:15
1/5 anonim válasza:
Mért kellene osztó esetén kevesebb csempét leverni?
Nálunk is új van, nem osztóval, de még a vascsövek is igen sokáig kibírták, az 5 rétegű műanyagnál meg rozsda sincs, szerintem ennek igen sokáig jónak kell lennie. Ha el nem fagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, párom mondta h akkor csak azt a csövet kell kihuzni v mi, nem kell felverni az egesz csempet...én nem értek hozzá..am igen feher muanyag, és az van ilyen piros meg kék csőben..remélem igazad van, es nem lesz ilyen gondunk, mert parom mar most bele van betegedve, h mivan ha lesz ilyen es fel kell verni....
2015. júl. 17. 15:16
3/5 anonim válasza:
Ezek olyan emberek, hogy mindenen aggódnak. k úgy születtek.
4/5 anonim válasza:
Ezért volt jó az ásott kút.
Lehet, hogy kényelmetlen, de 100% -ban stressz mentes. :)
Végül is ennyi erővel lehet aggódni az elektromos tűz miatt, lehet villám, betörés, bármi.
5/5 A kérdező kommentje:
igaz......próbáljuk kicsit lazábban felfogni a dolgokat...de azért köszi a válaszokat
2015. júl. 24. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!