Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerülne? Többi lent!

Mennyibe kerülne? Többi lent!

Figyelt kérdés
Most tervezek építkezni.Egy minimál stílusú luxus,összkomfortos 100-130 nm-es ház minőségi anyagokból,fedett garázsa,medencével mennyibe kerülne Budapesten?a telek árát leszámitva berendezéssel együtt.
2015. júl. 11. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
50 milla
2015. júl. 11. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Ha ilyen terveid és anyagi lehetőségeid lennének, akkor inkább egy építészt kérdeznél meg, nem itt, a gyk-n.
2015. júl. 11. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Talán valamennyije van. Érdeklődik, nehogy kinevessék, hogy túl nagyok az igényei a pénzéhez.

Egyébként meg álmodozni szabad.

Mi is tervezünk építkezni. Nagyon terv, de azért gyakran beszélünk róla, mit hogy kellene, ha barkácsáruházban járunk, megnézünk mindent, és tervezgetünk. NIncs ebben semmi rossz.

2015. júl. 11. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 50 + telekre jött ki berendezéssel.
2015. júl. 11. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor 50 milla, ha külső, nem frekventált, megkockáztatom: lepusztult övezetben van.
2015. júl. 11. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tippelem a mai építőanyag árak mellett, hogy LUXUS kivitelben medencével egy 130 m2-es házat jó ha 100 millából ki lehet hozni. Csak a geotermikus fűtés (a medencéhez) 10 milla.

És hidegburkolat van a fürdőszobába, konyhába 4 eFt/m2 áron is, és olasz luxuskivitel 50-80 eFt/m2 áron is!!!

Szóval a luxuskivitel 50 millából biztosan nem jön ki!

2015. júl. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!