Mennyibe kerülne? Többi lent!
Figyelt kérdés
Most tervezek építkezni.Egy minimál stílusú luxus,összkomfortos 100-130 nm-es ház minőségi anyagokból,fedett garázsa,medencével mennyibe kerülne Budapesten?a telek árát leszámitva berendezéssel együtt.2015. júl. 11. 17:02
2/6 anonim válasza:
Ha ilyen terveid és anyagi lehetőségeid lennének, akkor inkább egy építészt kérdeznél meg, nem itt, a gyk-n.
3/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Talán valamennyije van. Érdeklődik, nehogy kinevessék, hogy túl nagyok az igényei a pénzéhez.
Egyébként meg álmodozni szabad.
Mi is tervezünk építkezni. Nagyon terv, de azért gyakran beszélünk róla, mit hogy kellene, ha barkácsáruházban járunk, megnézünk mindent, és tervezgetünk. NIncs ebben semmi rossz.
4/6 anonim válasza:
Nekem is 50 + telekre jött ki berendezéssel.
5/6 anonim válasza:
Akkor 50 milla, ha külső, nem frekventált, megkockáztatom: lepusztult övezetben van.
6/6 anonim válasza:
Én úgy tippelem a mai építőanyag árak mellett, hogy LUXUS kivitelben medencével egy 130 m2-es házat jó ha 100 millából ki lehet hozni. Csak a geotermikus fűtés (a medencéhez) 10 milla.
És hidegburkolat van a fürdőszobába, konyhába 4 eFt/m2 áron is, és olasz luxuskivitel 50-80 eFt/m2 áron is!!!
Szóval a luxuskivitel 50 millából biztosan nem jön ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!