Leendő fürdőszobánkat segítesz berendezni?
A mérete 2,6 x 3,2. Az egyik 2,6-os oldalon közép tájon van egy 90-es ablak, a másik 2,6-os oldalon pedig a bejárati 90-es ajtó a sarokban, az ettől távolabbi 3,2-es oldalon pedig egy átjáró (75-ös)a mosókonyhába. Ennek a helye még változtatható. A fürdőben kell egy WC is.
Már több lapot is végig firkáltam, de elkelne egy kis ötletadó segedelem.

Itt van egy terv. Mivel azt írtad hogy az átjáró mozgatható, középre tettem, de ez jelentéktelen. Igazából az ajtó helye mindegy, hiszen ha a másik falon van, a tervet egyszerűen tükrözni kell. Az ajtót befelé nyílóként csináltam, a legtöbb helyen szerintem az. Ha mégsem, még jobb.
A kádat amúgy az ablakos oldalra is be lehet fordítani, és a wc-t mellé tenni a jobb oldali falra. Vagy a kézmosót. És a wc-t akkor az ajtó mellé.
[link] - ez az ablakszerű dolog lenne az átjáró, jobbat nem találtam a programban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!