Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ma venni vagy építeni érdemes?...

Ma venni vagy építeni érdemes? Milyen hitelre?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy szeretnénk szülőktől különmenni!

Párom 200ezer ft körül keres én gyesen vagyok.

Érdemes építkezésbe belevágni vagy venni kéne inkább?

Melyik banknál kéne hitelt felvenni?

Egy 2 szoba konyha nappali fürdő spájz-as kis házikó, ami később bővíthető kb mennyiből építhető fel? Tapasztalatokat, tanácsokat várok, mert sajnos nincs ilyen témában segítségünk... Nagyon köszönöm!

2015. máj. 5. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó helyen tökéletes kialakítású potom áru fiatal kész házat lakást érdemes venni . Ezt körüljárni érdemes van e rejtett buktatója . Saját építésű mégis az elképzelés szerint készül . Ásott kúttal rendelkező telket érdemes nézni , ingyen víz mindenkor jól jön . Mobil házat ( fa szerkezetest kockázatos és van hogy drágább sokkal a téglától és tűzveszélyesebb .) Az elektromos olcsóbb kifűtését gyanakodva fogadom , szigetelt házaknál sűrűn kell szellőztetni . Hitelbe nem vagyok járatos .
2015. máj. 5. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál helyiségek nettó alapterülete minimum 60m^2 (inkább több) az bruttó 70(!).

A legegyszerűbb szerkezetből is építve (egyéb közmű és tervezési díjjak nélkül) alsó hangon 12 millió kulcsrakészen.

Telek van ahová építhettek?

Arra meg, hogy venni mennyiért tudsz nem tudok mit mondani. Keress fel ingatlanost, nézelődj a neten. A hitelt is a legegyszerűbb a bankba bemenni és megkérdezni. Az első kérdésük az lesz: mennyi pénzetek van.

Olcsóbb venni és felújítani, mint építeni, de nagyon sok kompromisszummal jár.

2015. máj. 5. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én nem vagyok tisztában a gyes összegével, de biztos hogy ebből kartok nekifutni?

Eleve kölcsönből szerintem nagy lutri, nézd meg az ország felét hol tartanak ezzel a mentalitással.

Vannak különböző lakáselőtakarékossági támogatások előbb ezzel kellene kezdenetek és ha megvan akkor érdemes a többinek nekikezdeni.

2015. máj. 9. 20:57
 4/5 ArpiKJ válasza:

Szia!

HITELT????!!! a bankoknak még csak a közelébe se menj!!!!!

2015. máj. 11. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem kell elzárkózni a hiteltől.

Megfelelő körültekintéssel lehet felvenni hitelt.

A mai világba. Csak spórolásból (úgy, hogy mellette a lakhatást is biztosítani kell) nagyon nehéz ingatlant venni.

2015. máj. 11. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!