Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Menyibe kerül egy 100nm-es...

Donek kérdése:

Menyibe kerül egy 100nm-es házra komplett nyeregtető?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 17. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Faanyaggal, olcsó cseréppel és csatornával, hófogókkal cirka 1,2 mila.
2015. ápr. 17. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Ha most nincs, akkor terveztetni, engedélyeztetni is kell. Ez kb 100-200 ezer ft.

E-napló, kivitelező... szerintem 2 millió alatt ne gondolkodj. (hacsak nincs ács a közvetlen rokonságban).

2015. ápr. 17. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Attól függ ki csinálja. Az állami beruházásoknál minden 5-10 szer drágább mint a maszeknál !! Igaz ott csak a maszek gyarapodik az államinál meg törpekirályunkon túl a miniszterek és csicskásainak is jut !
2015. ápr. 18. 08:55
 4/5 A Tengerész ***** válasza:
Számolhatsz 2 millióval. Nekem ez a kis, mindössze 20 m2 alapterületű cucc is benne van félmillióban, pedig ez csak az anyagár, mindent magam csináltam. [link]
2015. ápr. 23. 06:54
 5/5 anonim válasza:
A ház formájától (négyzet, rövidebb-hosszabb oldalú téglalap) és a tető dőlésszögétől jelentősen függ a szükséges anyagmennyiség. Tavaly egy nettó 42 m2-es alapterületű majdnem négyzet alakú építményre 1.325.000,-es ajánlatot kaptam (bruttó, anyag+munkadíj). Ez az összeg kissé elrugaszkodottnak tűnt, így külön rendeltük az anyagot és a munkát, az anyag 664.000,- lett bruttó, a munkadíjat megspóroltuk saját kivitelezéssel (ács van a családban).
2015. ápr. 23. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!