Itt szerintem először döntsd el azt hogy kb hol szeretnél lakni, egy nyugodt kis településen vagy egy kisebb városban egy nyugodt kertvárosi részen vagy egy főút melletti részen. Ha ez megvan akkor azt sem árt nézni hogy milyen fekvésű hogy hova szeretnéd a ház bejáratát esetleges szobákat hogy Keleti vagy Nyugati fekvésű legyen pl a hálószobád vagy a nappalid vagy a bejárati része. Meg ugye egy utcának is célszerű megnézni azt hogy mennyire egyszerű a megközelítése főleg a havazások miatt. Én utcámban is egyedül ez a baj hogy meredeken kell felfelé menni ami télen ónos esőben életveszélyes még hason csúszva is. Sokszor akkor én még az autóval sem merek elindulni mert ha tükör jég van az úton főleg hajnali 5 óra körül akkor hiába a fék meg a téli gumi az autó megy lefelé szépen amerre akar. Idén is ez volt a legnagyobb bajom hogy picit indultam el már csúszkált az autóm a jégen hiába a fék meg a téli gumi ami zsír új csúszott mint a nyavalya. Az volt a szerencsém hogy az utat 4 éve csinálták meg amivel nincs semmi baj, teljesen megfelelő, de amikor haza akartam menni és nem volt még rendesen letakarítva meg jött az utánpótlás, főleg hóval kénytelen voltam az autót lent hagyni a másik utcában majdnem 2 napra.
2015. ápr. 5. 21:59
2/5 anonim válasza:
Bárhol ahol közel a munkahely és a nagymama is hogy vigyázzon a gyerekre és ha lehet indiaiak ne lakjanak a környéken.
2015. ápr. 6. 09:03
3/5 anonim válasza:
hogy el tudd adni bármikor, ha olyan helyzet adódik.
2015. ápr. 6. 10:24
4/5 anonim válasza:
1 Szilárd burkolatú utca legyen, hóolvadáskor, vagy nagy esőben ne kelljen dagonyázni.
2. Összközműves telek legyen (víz, villany, gáz, szennyvíz)
3. Jó fekvésű legyen
3a. Lehessen olyan épületet felhúzni, melyet körbesüt a nap és télen a szoláris nyereségeket, meg lehet nyerni.
3b. Ne a telekhatárra kelljen építeni.
4. Érdeklődj a szomszédok után. A rossz szomszédság török átok.
A cigányokat nyilván mindenki igyekszik kikerülni de sajnos nincsenek nyilvántartva hogy hol élnek és hol nem...ugyanez vonatkozik a semmirekellő alkoholistákra és bajkeverőkre is.Ez egy kicsit lutri ezért.
A betonút kontra földút meg a lejtő is oké,én is szoktam figyelni rá,de ha őszinte leszek magamhoz akkor az elmúlt években szinte már nincs is havazás...
Azért köszi a tippeket,jöhetnek még ha vmi az eszetekbe jut :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!