Bitumenes hullámlemezeket mivel lehet egymáshoz szorítani? Nagy szél esetén az átfedések között befúj a szél.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 22:13
1/7 Na neeeee válasza:
Popszegecs? Na meg manapság elég sok féle ragasztó van. (persze ragasztani nem biztos hogy gazdaságos)
2/7 A kérdező kommentje:
Popszegeccsel hogyan? Az nem töri szét a lemezt a lyuk körül?
2015. ápr. 1. 22:34
3/7 A kérdező kommentje:
Ragasztani nem akarom mert nagy felületről van szó, és sokba kerülne.
2015. ápr. 1. 22:35
4/7 Na neeeee válasza:
A popszegecshez azért raktam kérdőjelet mert még nem próbáltam bár manapság mindenhez azt használok mert nincs más :) a ragasztó után meg mellékeltem hogy költséges. Gyanítottam hogy nem kutyaházat akarsz csinálni de jobb nem jutott eszembe.
5/7 anonim válasza:
lehet kapni zsindely ragasztót, ezzel bekened az átfedéseken. aztán lehet kapni olyan csavart, ami direkt ilyen tetőre alkalmaznak, hogy a leszorító alátét gumis, esetleg meg is van hajlítva, hogy nagyobb felületen szorítson és nem folyik be a víz mellette.
ezt felcsavarod felülről, átmenő formában a tetőléchez, de a zsindely alatt kitámasztod, hogy ne roppantsa össze a hullámot. Ez a kitámasztás nagyon fontos. Olyan lécnek kell lennie, ami keresztbe fekszik a tetőlécen, arra támaszkodik és a felső része a zsindelyre illeszkedik.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom miért kapott 28 % ot az 5 ös,pedig valóban úgy kell azt csinálni .
7/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg szegeléssel vannak rögzítve a fákhoz, ilyen kúpos tetőkkel. Az a gond, hogy 2 szeg között a távolság kb. 60-80cm, és nincsen közötte léc, és a két rögzítés között kap be alá a szél.
2015. ápr. 2. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!