Üdv! Fémvízvezetéket hogyan lehet összekötni műanyag vízvezeték csővel?
Figyelt kérdés
Egyszerűnek hangzik de nem az mivel a direkt erre a célra szánt összekötő elemet nem tudom használni. A fémcső(rézötvözet)padlótól plafonig egy darab cső semmi összekapcsolás nem látható. Ezt szeretném megszakítani és műanyagcsővel máshova vezetni, de mivel nincs megközelíthető helyen menetes rész gondban vagyok. Ötleteket, elképzelésetek szeretnék kapni.2015. márc. 28. 12:35
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szétnéztem a Gebo oldalán pontosan ilyen dolgok valók nekem a cső valószínűleg acél megcsiszoltam a külsejét fémes metál színe van és kb 75-ben volt beszerelve a víz szóval kétlem hogy akkoriban valami komolyabb más anyagot használtak volna. Már csak üzletet kell találni.
2015. ápr. 2. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!