Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szerelvényezés nélkül?

Szerelvényezés nélkül?

Figyelt kérdés

megkaptuk emailben a műszaki leirást, de még csak felületesen olvasgatjuk és ez az amit nem értünk, hogy ez most mit jelent: " Helységenként 2db dugalj, 1db kapcsoló lámpával kerül kiépítésre, szerelvényezés nélkül."

Kulcsrakész családiházról van szó!

Most a kapcsolokat és a konektorokat ők veszik meg és teszik fel? De akkor mi az a szerelvényezés nélkül?

2015. márc. 23. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
# 9-vagyok és max 1-t értek a #10-utánam házoszolóval...Nem kevés pénzről van szó, de mint Én is írtam az anyagok nagyon "karcsúak"! Az anyagárból sokat tud a vállalkozó hasítani saját zsebre!... sok sikert-kitartást! Mj. Egy építkezést kulcsátadásra is általában 2 vállalkozó fejezi be, aki behúzza maga után az ajtót! És ekkor jönnek a problémák az 1másra való mutogatás,ezt azért nem lehet, ez azért nem jó...stb
2015. márc. 24. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs, de aki a "műszaki leírást" készítette, távolról sem szakember, illetve lehet, hogy valamely területen az, de az nem a gépészet, sem a villamosság vagy a burkolás.

Ébredjenek a kétségeid!!

2015. márc. 24. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem egy komoly árajánlad, deeee nem teljesen hülye a vállalkozó :)

Csak alapszerelés van benne a villanyszerelésben a szerelvényezésért külön kell fizetni. Azért van ennyi egy helységben, mert ennyi a Minimum!!! Az építési engedélyt nem adják ki ha ennyi nincs betervezve.

Minden vállalkozo megpróbál spórolni, ahhol tud...minek építsen be többet ha nem muszály? A hidegburkolat ár nagyon kevés, én alkudoznék vele 5-700 forintot még. A vízvezeték nagyon alul van kalkulálva, kis átmérővel van szerelve, abból biztos probléma lesz később.

Az előző vállalkozókról meg annyit, hogy új vakolatnál a 2xi glett kevés! Nem véletlenül írt hámat, annyiból lehet szépen megcsinálni, de ezt egy Vállakozónak tudni kéne. A pasztell szín meg azért van meghatározva, mert a színerőséggel egyenes arányban nő a festék ára, és valahol meg kell húzni a határt, akárcsak a burkolásnál.

A szerelvények, szaniterek, radiátorok márkályára meg nem árt kitérni, nehgy vita tárgya legyen.

2015. márc. 31. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!