Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Kömmerling, Fenstherm, vagy...

Kömmerling, Fenstherm, vagy Internorm?

Figyelt kérdés
Nyílászárók rendelése előtt állunk és nem tudjuk eldönteni melyik cégtől rendeljünk...
2015. márc. 7. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 3 rétegű Kömmerling van, 3 hónapos. Macao szerkezettel.

Bitang jó!

2015. márc. 7. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:

internormunk van, a másik kettőt nem ismerem. Az biztos, hogy az átlag piaci nyílászárókhoz képest döbbenetes, mennyire elöl járnak...

Amúgy mindegyiknél azt kapod, amiért fizetsz..

2015. márc. 7. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az Internorm van nekünk is, de ne dőlj be a sok rizsának. Bejárati ajtó 1milliótól meg egyebek.

Amikor vettük kb. 6 éve, 3rtg. alu távtartós ablakokkal. Akkor hozta be a többi cég azt a fekete, gumis megoldást. Rákérdeztem, hogy az nem-e jobb, mert még az olcsóbb márkák is sok garit adnak rá.

Válasz, áhhhhh, ha jobb lenne, az Internorm már rég alkalmazná... Mondom oké, megvettem. Erre később ott is átvették. Erről ennyit. Feldícséri a szart is, ha épp az van náluk.

Kérj több helyről azonos műszaki tartalommal árat beépítéssel, garanciával, figyelembe véve a későbbi karbantartás egyebek költségeit. Aztán ha ott a KP a kezedben, alkudsz szépen. Mert van miből, főleg az Internormnál. Kevesebb mint feléért veszik.

Meg kell fizetni a sok maszlagot.

2015. márc. 8. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!