Estrich betonról vélemények? Miben jobb, mint a hagyományos beton? (aljazbetonozáshoz)
Mi az hogy hagyományos? Kézzel , lapáttal egy deszkán keverve, közben kannábol locsolva?
Mixerrel olyan betont rendelsz amilyet akarsz
De az Estrichben tökéletesen vannak adagolva az összetevők és összekeverve szárazon. Kevesebb munka van vele és tömörebb réteget képez. Padlófűtéshez is tökéletes, itt semmiféle olyan szilárdsági követelmény nincs mint a szerkezeti beton esetében
Gugliba ird be "Estrich beton" és mindent megtudsz róla
Én nettó 130m2 családi házunkoz rendeltem 0-16 homokos kavicsot 26 tonnát (nyerges) 66.000ért számlával 1,5 éve, 20km-re lévő bányából. Nagyon jó anyag volt, könnyű lapátolni, betont bedolgozni, tűvibróztam is, bár nem lett volna muszáj, de ha már van :). Vettem még 2 raklap cementet, majd köbméterébe kb. 220-230kg cementet bepakolva, 250 l-es betonkeverőben kevertük. 9cm vastagságban húztam el, padlófűtésre. Dilatációkhoz a csövekre védőcsövet húztam, +- 20cm.
Magunk csináltuk. Nekem nem kellene esztrich, mivel nem ad többet minőségben, csak sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!