Egy 3x5 vagy 4x5 m-es garázs építése falazással milyen árban lenne tetővel, engedélyel mindennel együtt?
Ha az építmény nem haladja meg az 50 m3 nettó térfogatot, a gerincmagasság meg a 3 m-t, akkor jó eséllyel engedélyeztetni se kell. (De azért megkérdezheted az önkormányzatnál, mert helyi rendelet is befolyásolhatja a dolgot.)
Ha így van, akkor nekifoghatsz te is, vagy hozzáértő ismerős.
Én úgy csináltam, hogy betonalapra tettem Ytongot, a tetejére betonkoszorút, amiből kiállnak a szarufák rögzítésére szolgáló csavarok, keresztben pallók, amik a hullámpalát tartják.
A falat egy nyugdíjas kőműves rakta, a többit én csináltam apámmal meg nagybátyámmal.
Mindenképpen kérdezz utána.
Mifelénk 1 méter magasságot meghaladó építményre kell engedély (és beleszámít a beépítési százalékba), illetve különálló épületet egyáltalán nem lehet építeni (szóval a garázsnak pl egybe kell lennie a házzal).
Az árak eltérőek, igénytől függnek.
2 és 10 millió között. Na, most okosabb lettél?
És nem mindig a legolcsóbb a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!