Milyen alapot zártszelvény oszlopnak?
Figyelt kérdés
Autóbeállót építenék, zártszelvény vázzal, szintén zártszelvény oszlopokkal, egyelőre csak az oszlopok lennének lebetonozva. Mekkora alap kell az oszlopoknak?2014. dec. 18. 20:04
1/9 anonim válasza:
Zártszelvény mérete? A beálló mérete? akkor talán okosabb 5leteket kapsz.
3/9 anonim válasza:
Zártszelvény mérete? A beálló mérete? akkor talán okosabb 5leteket kapsz.
4/9 anonim válasza:
#2. mire lapoztad?? miből számítottad ki? gratula! Olvasd el kérdeztem a kérdezőtől a paramétereket...
5/9 A kérdező kommentje:
40x40-es zártszelvény lenne az oszlop. A beálló több autós lenne az oszlopok 2,5 méterre lennének egymástól. Nagyobbik oldalon 3 a kisebbiken 2 méter magasra szeretném építeni.
Én 40x40x80 centis alapot gondoltam az oszlopoknak, ez elég lehet?
2014. dec. 18. 21:42
6/9 anonim válasza:
40*40*60 alap az oszlopnak De. Én tartó oszlopnak 60*40 zártszelvényt raknék és arra lapolva 40*60 élér.Sok a 2,5m nagy a fesztáv! 2-m re tenném! Oszlopokra 12.es betonvasból 2-3 db fület hegesszél rá!
7/9 anonim válasza:
Ilyen PARAMÉTEREKHEZ elég a 30*30*80 cm, a 40*40*80 pedig egyenesen csodás.
Bár a 40*40-es zártszelvény helyett inkább 60*40-est használnék, ugyanolyan alapozással.
Az okostojásokra most nem/sem térek ki...:D
9/9 A kérdező kommentje:
Fából szerintem drágább és lehet hogy később műhellyé bővíteném. Flexelni, hegeszteni meg nem jó egy fa épület szerintem.
Egyébként nekem is jobban tetszene egy fa épület.
2014. dec. 20. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!