Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyiből lehet beépíteni egy...

Mennyiből lehet beépíteni egy 100nm-es tetőteret?

Figyelt kérdés

A tető nem rég volt lecserélve, a gerendák szintén jó állapotban vannak. A munkadíj elenyésző lenne mivel ismerősökkel családdal meg lehet oldani a dolgokat. Tehát nyílászárókat kell cserélni, szigetelni, lépés hangszigetelés stb.

Olvastam korábban egy cikket ahol 2.4 milliót írtak egy 100 nm-es tetőtérre de hallottam már 5-6 milliót is ? Melyik reálisabb ?

2014. dec. 7. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szigetelés, kartonozás, víz-gáz-fűtés, villany szerelés, festés, hideg-meleg burkolások, külső-belső nyílászárók, szaniterek, szerelvények...

Inkább a kettő között.

2014. dec. 8. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sok dologtól függ. Milyen elosztás, hány ablak, mekkora, hány ajtó kell? Mert ezek darabonként is igen költségesek. Szigetelés megint nem egy filléres tétel. Fűtés kiépítése - egyáltalán bírná a jelenlegi vagy azt is újra kell gondolni? Villany, meg víz, ha fent is lesz fürdő. Falak miből lennének? Lépcső? Terveztetés, engedélyeztetés... meg a sok kisebb tétel is sok együtt, mint festés, padló, konnektorok.

A 2,4 millió nekem nagyon optimistának tűnik, lehet megoldható ennyiből, de ne ezzel kalkulálj.

2014. dec. 9. 20:46
 3/4 anonim válasza:
Ez attol függ mivel szeretnéd beépiteni. Ha luxus tetőteret épitesz, ak 50.000.000Ft is lehet. Ha csak fütés kell meg ágy, akár 20.000Ft-ből is. Ha Nincsenek hatalmas igényeid, de meg akarod adni a módját(mindenből olyan középszintű) akkor kb3-3,5 millió Forint. :)
2014. dec. 29. 11:33
 4/4 anonim válasza:
Az elözző vagyok. És attol is függ hogy milyen elektromos eszközöket akarsz fel.Tv, Rádió, Számitógép stb.
2014. dec. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!