Mennyiből lehet beépíteni egy 100nm-es tetőteret?
A tető nem rég volt lecserélve, a gerendák szintén jó állapotban vannak. A munkadíj elenyésző lenne mivel ismerősökkel családdal meg lehet oldani a dolgokat. Tehát nyílászárókat kell cserélni, szigetelni, lépés hangszigetelés stb.
Olvastam korábban egy cikket ahol 2.4 milliót írtak egy 100 nm-es tetőtérre de hallottam már 5-6 milliót is ? Melyik reálisabb ?
Szigetelés, kartonozás, víz-gáz-fűtés, villany szerelés, festés, hideg-meleg burkolások, külső-belső nyílászárók, szaniterek, szerelvények...
Inkább a kettő között.
Ez nagyon sok dologtól függ. Milyen elosztás, hány ablak, mekkora, hány ajtó kell? Mert ezek darabonként is igen költségesek. Szigetelés megint nem egy filléres tétel. Fűtés kiépítése - egyáltalán bírná a jelenlegi vagy azt is újra kell gondolni? Villany, meg víz, ha fent is lesz fürdő. Falak miből lennének? Lépcső? Terveztetés, engedélyeztetés... meg a sok kisebb tétel is sok együtt, mint festés, padló, konnektorok.
A 2,4 millió nekem nagyon optimistának tűnik, lehet megoldható ennyiből, de ne ezzel kalkulálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!