Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen elrendezésű házat...

Milyen elrendezésű házat érdemes építeni?

Figyelt kérdés
2 felnőtt, 3 gyereknek szóval legyen vagy 4 szobás a ház, legyen 2 fürdőszoba, étkező, konyha, nappali... nem akarok túl nagy házat elég lesz 100nm. Tudtok mutatni tervrajt mintákat? amiből kiválaszthatom a megfelelőt.

2014. nov. 25. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ezt a vágyadat mondd el egy tervezőnek, és kell neki még a helyszín ismerete is (tájolás, beépítési lehetőség) ... álmodozhatsz, mondhatunk bármit is, mégiscsak a tervező tud neked segíteni (már nincs jogosultságom, valamikor sokat terveztem, és imádtam amikor kockás - jó, négyzetrácsos- papíron hozták az általuk késznek vélt háztervet) ... én mindig úgy kezdtem, hogy rendben, de tegyük félre a papírt, és tessenek mesélni hogyan élnek ... hogy telik otthon a nap, milyen főzési, lakhatási, stb szokásaik vannak
2014. nov. 25. 16:14
 2/12 anonim ***** válasza:
2 felnőtt és három gyerek részére én négy hálószobát terveznék. Külön a felnőtteknek, és mind a három gyereknek legyen egy. Ezenkívül kellene egy közösségi szoba, ugye amit nappalinak hívunk. Én csakis amerikai konyhás ebédlőt tudnék elképzelni. Ha lehet, két mosdót és egy fürdőkádas, valamint egy kisebb, zuhanyzós fürdőszobát.
2014. nov. 25. 16:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100nm-en ennyi minden nem fér el korrekt méretben
2014. nov. 25. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
A 3-as jól beszél.
2014. nov. 25. 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Simán elfér 4 szoba és egy amerikai konyhás nappali,fürdő +wc(2 fürdő sztem már nem)netto!100 nm-re,csak ügyesen és praktikusan kell tervezni.

4 kisszoba:4x12nm ~50nm

nappali ~20 nm

Konyha étkező ~15-18 nm

Fürdő-wc ~ 10 nm

előszoba ~3-5 nm

Ez kb. 100 nm és abszolút élhető méretekkel.

2014. nov. 25. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
12nm-es szoba élhetetlen. Látszik, hogy csak számokban gondolkodsz, de nem térben, és nincs térlátásod.
2014. nov. 25. 21:11
 7/12 anonim ***** válasza:
nekünk 2 szoba egy fél, egy étkező, egy kisebb konyha fürdő, wc és előszoba van 96-on és nem mondanám nagynak szval sztem 100on nem fér el . így felsorolás szerűen értékre kijön de ha el akarod őket normálisan helyezni nem fog
2014. nov. 25. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
és fogalmad nincs mi az, hogy 5 fő.
2014. nov. 25. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
7 Fogalma nincs az egészről, azért beszél hülyeséget.
2014. nov. 25. 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha emeletes a ház,akkor végkép kényelmesen elosztható.Az alábbi terveket találtam:

1, [link]

[link]

Egyszintesre pl.:

[link]

[link]

Véleményem szerint mindenki addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér.Gyerekszobának meg nem kell 20 nm.A mostani új építésű házakban tényleg lukak a kisszobák 8-9 nm az tényleg kicsi,de kb. 12 nm,az már normális méret.A lényeg sztem,hogy mindenki tudjon elvonulni tanulni,pihenni(a szülők is) mindenki a saját szobájába.

2014. nov. 25. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!