Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Egy építész hallgató által...

Egy építész hallgató által készített tervet szeretnék aláíratni építésszel. Ismertek olyat, aki vállal ilyet, illetve kiegészíti? Ennek mi az ára?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. nov. 19. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:
mindig lehet találni lecsúszott tervezőt ... érdeklődj tovább a környezetedben, itt nem fogsz találni
2014. nov. 19. 10:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló: miért gondolod,hogy ahhoz lecsúszottnak kell lennie,hogy aláírjon egy tervet?

Valós dolog,hogy akinek még nincs jogosultsága másik tervezővel irat alá.Pontosabban ez már nem létezik.A tervező neve alatt fog futni a terv és a hallgató max. műszaki rajzoló vagy gyakornoki névvel fut,de az is lehet rá sem kerül a tervre.

Szerintem inkább az a probléma,hogy senki nem fog felelősséget vállalni egy vadidegennek.Talán ha van elég ideje ezzel foglalkozni.Az árát pedig úgyis megmondja.

Szerintem is mindenképp ismerőseid ismerősei között keres,aki legalább közbenjár.

Remélem segíthettem.

2014. nov. 20. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!